7. ULUSAL KATALİZ KONGRESİ

Denizli, 9-12 Eylül 2018

Değerli Meslektaşlarım,

9-12 Eylül 2018 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli’de Üniversitemiz Kongre Kültür merkezinde düzenlenecek Uluslararası katılımlı 7. Ulusal Kataliz Kongresi'ne sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Uluslararası alanda tanınmış katılımcılar ile iki yılda bir düzenlenen ve Kataliz Derneği tarafından organize edilen kongrede “Çevre dostu katalitik uygulamalardan, yenilenebilir enerji uygulamalarına; petrokimyasal rafinasyon süreçlerinden, biyokatalitik uygulamalara kadar” geniş bir yelpazedeki çalışmaların ve bunun dışında diğer katalitik süreçlerde ilgili araştırmalar yapan bilim insanları ve sanayi kuruluşlarının katılımları beklenmektedir. Kongremizi ülkemizin bir turizm ve sanayi kenti olan Denizli’de düzenleyerek, doyurucu bilimsel programın yanında, Pamukkale travertenleri ve antik şehirlerimizin tarihi atmosferinde bir nefes alma fırsatını da sizlere sunmayı ümit etmekteyiz. Kongremize göstereceğiniz ilgiden ötürü şimdiden teşekkürlerimizi sunarken, 9-12 Eylül 2018 tarihleri arasında sizleri Denizli’de ağırlamanın bizleri mutlu edeceğini bir kez daha ifade etmek isteriz.

Saygılarımla…

Organizasyon Komitesi Adına