Sponsorlar

Sponsorluk

4. Anadolu Kataliz Okulu lisansüstü öğrenciler, doktora sonrası araştırmacılar ve kariyerinin başındaki araştırmacılar için düzenlenmektedir. Bu kişiler, laboratuar ve simülasyon çalışmalarını yapan ve araştırmaları için ekipman öneren kişilerdir ve yarının bilim dünyasının kurucularıdır. Organizasyonu destekleyerek onlara da destek sağlayabilirsiniz.Sponsorluk

Altın Sponsorluk – 16000 TL + KDV

• Sergi alanında yaklaşık 9 m2 ücretsiz stand yeri
  • Tüm duyurularda, bildiri özetleri kitabında ve sempozyum web sayfasında ALTIN SPONSOR olarak şirket logosu ve ismi
  • Bildiri özetleri kitabının arka iç kapağında tam sayfa reklam
  • Otel girişinde ALTIN SPONSOR olarak sunulması
  • Ücretsiz 2 katılımcı kaydı (hoşgeldin kokteyli, sempozyum otelinde 3 gece her şey dahil konaklama, sempozyum çantası...vb)

Gümüş Sponsor – 8000 TL + KDV

• Sergi alanında yaklaşık 6 m2 ücretsiz stand yeri
  • Tüm duyurularda, bildiri özetleri kitabında ve sempozyum web sayfasında GÜMÜŞ SPONSOR olarak şirket logosu ve ismi
  • Otel girişinde GÜMÜŞ SPONSOR olarak sunulması
  • Ücretsiz 1 katılımcı kaydı (hoşgeldin kokteyli, sempozyum otelinde 3 gece her şey dahil konaklama, sempozyum çantası...vb)

Sponsor - 4000 TL + KDV

• Sergi alanında yaklaşık 3 m2 ücretsiz stand yeri
  • Tüm duyurularda, bildiri özetleri kitabında ve sempozyum web sayfasında SPONSOR olarak şirket logosu ve ismi
  • Bir kişi, çift kişilik odada tek gece konaklama
  • Otel girişinde SPONSOR olarak sunulması

Çanta Sponsorluğu – 6000 TL + KDV

• Sergi alanında yaklaşık 3 m2 ücretsiz stand yeri
  • Bir kişi, çift kişilik odada iki gece konaklama
  • Otel girişinde SPONSOR olarak sunulması

150 kişiye verilmek üzere, Kongre Düzenleme Kurulunun onayı ile yaptırılacak çantada sponsor firmanın logosu yer alacaktır. Sponsor firma çanta içinde yer alacak bloknot ve kalemi kongreye 20 gün kala Kongre Organizasyon Sekretaryası’na teslim edecektir.

Yukarıda belirtilmiş olan hususlar dışında talep ve önerileri olan sponsorlar organizasyon komitesi ile iletişime geçebilirler.

Sponsorluk dosyasını PDF formatında indirmek için tıklayınız.