Etkinlik Yeri

4. Anadolu Kataliz Okulu Angora Beach Resort, Gümüldür İZMİR ‘de düzenlenecektir.

Otel hakkında detaylı bilgi için lütfen otelin resmi web sitesini ziyaret ediniz.

Ulaşım

Servisler

11 Eylül 2017 günü saat 9:00 ve 12:00 da İzmir Otogar'ı gelen yolcu girişi yanındaki belediye otobüs durakları önünden servis hareket edecek ve İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na uğradıktan sonra Angora Beach Resort Hotel'e gelecektir. Servis ücretsiz olup, servisi kullanmak isteyen katılımcılarımızın 8 Eylül 2017 mesai saatleri sonuna kadar etkinlik sekreteryasına mail ile bilgilerini iletmeleri gerekmektedir.

Toplu Taşıma

Servisleri kullanmayacak olan katılımcılarımız Angora Beach Resort Hotel'e toplu taşıma ile de ulaşabilirler. Bunun için rotalar şöyledir.

1) Havaalanından gelen katılımcılarımız, İZBAN Adnan Menderes durağından Cumaovası-Tepeköy yönüne giden banliyö treni ile Cumaovası istasyonuna geldikten sonra, buradan aktarma yapılarak Cumaovası'ndan hareket eden 776 numaralı belediye otobüsüne binip Fırın Durağı'nda inmelidirler. Otel Fırın durağından yürüme mesafesindedir.

2) Otogardan gelecek olan gelen katılımcılarımız ise öncelikle ister belediye otobüsleri ile isterlerse de kullandıkları otobüs firmalarının servisleri ile İzmir Fahrettin Altay Meydanı'na geldikten sonra, buradan yarım saatte bir hareket eden Seferihisar, Ürkmez, Gümüldür dolmuşları ile Angora Beach Resort Hotel'e ulaşabilirler.

İZBAN sefer saatleri için link :http://www.izban.com.tr/sayfalar/SeferSaatleri.aspx?MenuId=22
776 Nolu otobüs sefer saatleri ve güzergah bilgisi için link :http://www.eshot.gov.tr/tr/UlasimSaatleri/288#
Ayrıca otelin konumunu görmek ve otobüs hat güzergahı ile karşılaştırmak için google map üzerinden Angora Beach Resort Hotel'iarayarak inceleyebilirsiniz.

Gezi

Efes – Antik Kenti

Efes, bugünkü Selçuk'un İzmir ilinin üç kilometre güneydoğusundaki Ionia kıyılarındaki eski bir Yunan kentiydi. M.Ö. 10. yüzyılda eski Arzawan başkentinde Attic ve İyon Yunan sömürgecileri tarafından yaptırılmıştır. Klasik Yunan döneminde İyonya Ligi'nin on iki kentinden biriydi. M.Ö. 129 yılında Roma Cumhuriyeti'nin denetiminde olan kent, gelişti.
4. Anadolu Kataliz Yaz Okulu programı Efes'e bir geziyi de içermektedir. Böylece, bu antik kentin tarihi güzelliklerini görebilirsiniz.
Efes hakkında daha detaylı bilgi için bu web sitesini ziyaret edebilirsiniz.